На в'їзді в Одесу прикордонники затримали прихильницю "російського світу"

На в'їзді в Одесу прикордонники затримали прихильницю "російського світу".

На в'їзді в Одесу прикордонники затримали прихильницю "російського світу". Фото: facebook.com/Odessaborderguard

Події
26 червня 2022 17:46

На Одещині прикордонники затримали чергову любительку "російського світу". Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Одеського прикордонного загону.

Так, на одному з блокпостів прикордонного призначення прикордонники зупинили автомобіль сімейної пари, який рухався у напрямку в'їзду в Одесу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі . Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Під час перевірки документів подружжя з'ясувалося, що 57-річна жінка свідомо брала участь у спробах легалізації ДНР та ЛНР шляхом організації псевдовиборів голови ДНР. Крім того, уродженка Донецької області раніше перетинала кордон через закриті пропускні пункти на тимчасово окупованій території.

Для подальшої перевірки та з'ясування всіх обставин незаконних дій жінку передали співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо, 22 червня Приморський район суд ухвалив вирок двом любителям "російського світу". Одеситка та уродженець Пермі, який проживає в Одесі та має громадянство України, публікували у соціальних мережах пости, які підтримують військову агресію Росії. Зокрема, на сторінках порушників були повідомлення про підтримку бійців ДНР та російських військових, а також картинки з прапором Росії та георгіївською стрічкою у формі z. Обох любителів "російського світу" суд засудив до двох років умовного позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах