В Одесі суд виніс вирок двом прихильникам "російського світу"

В Одесі суд виніс вирок двом прихильникам "російського світу".

В Одесі суд виніс вирок двом прихильникам "російського світу". Фото ілюстративне: gorod.dp.ua

Події
23 червня 2022 23:38

В Одесі винесли вирок двом прихильникам "російського світу". Про це повідомляє Vgorode із посиланням на рішення Приморського районного суду.

Так, одеситка та уродженець Пермі, який проживає в Одесі та має громадянство України, публікували в соціальних мережах пости, які підтримують військову агресію Росії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На своїй сторінці в "Однокласниках" жінка розміщувала фотографії прапора Росії та російських військових у Маріуполі, називаючи окупантів "нашими хлопцями". Також в її профілі були публікації, які прославляли російського льотчика, який нібито знищив кілька українських винищувачів, і бойовика ДНР, який отримав нагороду за "визволення Маріуполя".

Не менш "відзначився" і чоловік. Він опублікував у соціальній мережі картинку з георгіївською стрічкою у формі літери z, прапором Росії та російським військовим, і підписав свою публікацію словами: "1945—2022 знову російський солдат звільняє Європу від фашизму. Бережи вас Бог, брати".

Обох любителів "російського світу" суд засудив до двох років умовного ув'язнення.

Нагадаємо, нещодавно співробітники Служби безпеки України викрили мешканця селища Великодолинське Одеського району. Чоловік розміщував у соціальних мережах публікації, які прославляли російських загарбників, дискредитував Збройні сили України та відкрито підтримував війну.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах