Пляжний сезон в Одесі: за тими, хто купається, стежитимуть вишки, а акваторію огородять сітками

Пляжний сезон в Одесі: за тими, хто купається, стежитимуть вишки, а акваторію огородять сітками.

Пляжний сезон в Одесі: за тими, хто купається, стежитимуть вишки, а акваторію огородять сітками. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
27 червня 2022 14:17

За одеситами, що купаються, стежитимуть вишки, а акваторію пляжів хочуть огородити сітками. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на слова мера Одеси Геннадія Труханова дав інтерв'ю польському телеканалу Polsat News.

За його словами, сьогодні перебування людей на пляжах є небезпечним. Але потік відпочиваючих з кожним днем зростає, а сили Нацполіції, патрульної поліції, муніципальної варти не справляються з такою кількістю людей.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ми зараз розробляємо проект створення безпечних ділянок на пляжах, де будуть встановлені спеціальні захисні сітки. Також плануємо поставити додаткові спостережні вежі", - сказав Геннадій Труханов.

Нагадаємо, що на одному з пляжів Одеської області вибухнула чергова протикорабельна міна. Постраждалих немає. Боєприпас здетонував біля села Сичавка. За даними прес-служби Південної громади, вибух вразив близько 100 метрів довкола боєприпасу. У розташованому поруч будівельному вагончику вибило вікна. На момент підриву на пляжі були відпочиваючі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах