На одеському головпоштамті знову черги за новою маркою

На одеському головпоштамті знову черги по нову марку.

На одеському головпоштамті знову черги по нову марку. Фото: facebook.com/ukrposhta

Події
28 червня 2022 09:55

28 червня з ранку біля будівлі Головного поштамту в центрі Одеси вишикувалася величезна черга за марками "Мрія" з літаком АН-225, який російські війська знищено у Гостомелі. Про це повідомляє Vgorode.

Також у продажу конверт та листівка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



За словами генерального директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського, цей випуск уособлює українську незламність. Росіянам вдалося знищити найбільший літак у світі, наш витвір, але їм не вдасться знищити нашу справжню мрію та прагнення свободи.

Ескіз нової марки належить 11-річній Софії Кравчук із Любомля Волинської області. На малюнку зображено, як найбільше повітряне судно летить до зірок і прикрашене рожевими квітами. Саме її робота стала призером Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій "Що для мене Україна?", який відбувся минулого року у рамках 30-річчя Незалежності України.

Поштова марка із літаком "Мрія" замислювалася ще до війни. Тираж марки "Українська Мрія" три мільйони. Придбати її можна буде у відділенні Укрпошти чи онлайн-магазинах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах