На Зміїному знищили три "панцири" та РЛС: острів ізолюють

На Зміїному знищили три "панцири" та РЛС: острів ізолюють - фото

На Зміїному знищили три "панцири" та РЛС: острів ізолюють - фото

Події
28 червня 2022 12:41

ЗСУ знищили три ворожі зенітно-гарматно-ракетні комплекси "Панцир С1" на острові Зміїний в Одеській області. Також в окупантів на захопленому острові не працює станція радіолокації, через що росіяни не можуть підвезти туди озброєння і живу силу. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прессекретаря ОК "Південь" Наталю Гуменюк в ефірі телемарафону 28 червня.

За її словами, минулої ночі було потрапляння островом Зміїний знову. Російські військові не можуть підійти та надати допомогу, підвезти якесь озброєння чи живу силу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Водночас Гуменюк додала, що оскільки острів захоплений, окупований, підступу до нього немає і в нас. І лише спеціальними засобами можемо збирати інформацію.

Зазначимо, що удару по острову завдали напередодні. Українські військові зафіксували понад десять попадань. Було знищено військову техніку противника. Оперативне командування "Південь" опублікувало відео попадань за цілями.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах