Вранці окупанти знову намагалися завдати удару по Одеській області

Вранці окупанти знову намагалися завдати удару на Одещині - фото

Вранці окупанти знову намагалися завдати удару на Одещині - фото

Події
28 червня 2022 12:06

Сьогодні вранці, 28 червня, російські окупанти атакували Одеську область крилатою ракетою типу "Онікс" із берегового ракетного комплексу "Бастіон", розташованого у тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Оперативного Командування "Південь".

Як уточнили військові, це була спроба вдарити Ізмаїльським районом, але сили протиповітряної оборони збили ворожу ракету над морем.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що також сьогодні багато місцевих жителів чули звуки пострілів та вибухів. То була робота наших військових.

Раніше ми повідомляли, щовночі з 27 на 28 червня на Одещині пройшла без обстрілів і сигналів повітряної тривоги. Але загроза ракетних ударів – висока. Її очікують із моря, території тимчасово окупованого Криму та літаків стратегічної авіації ворога.

У Чорному морі без змін у корабельному угрупуванні ворожого флоту – два ракетні носії по вісім ракет кожен, продовжують тримати під загрозою бойового застосування всю територію України. Із затиханням шторму мінна небезпека біля узбережжя посилюється. Зірвані хвилюванням моря ворожі "сюрпризи" можуть все частіше приносити до урізу води, а це дуже небезпечно.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах