В Одесі на готель "Велика Московська" вивісили величезний прапор України

В Одесі на готель "Велика Московська" вивісили величезний прапор України.

В Одесі на готель "Велика Московська" вивісили величезний прапор України. Фото Наталії Мажарової

Події
28 червня 2022 20:02

Сьогодні, 28 червня, на честь Дня Конституції організатори одеського щорічного "Вишиванкового фестивалю" розтягли величезний державний прапор на фасаді готелю "Великий Московський" на Дерибасівській вулиці в Одесі. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на ініціаторку "Вишиванкового фестивалю" Наталію Мажарову.

"Ми з командою хотіли, щоб у цей день Дерибасівська виглядала круто і великий прапор викликав повагу та захоплення щодо цінностей, за які ми боремося і які закріплені в нашій Конституції! Зараз ми розуміємо всі її смисли глибші та готові захищати їх", – заявила Мажарова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прапор провисів на будівлі до 20.00 28 червня.

"Ми колись думали, що ми можемо безпечно зробити для Одеси в День Конституції, то трохи були в ступорі, коли згадали, що у нас на Дерибасівській стоїть будівлю з такою назвою. Минуле не зміниш, але в наших руках далі будувати наше майбутнє з повагою та любов'ю до себе, до українців", – наголосила організатор акції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах