Не одна повітряна тривога: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні.

Як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: Дмитро Мілютін/facebook.com

Події
29 червня 2022 08:04

Ніч із 28 на 29 червня на Одещині пройшла з сигналами повітряної тривоги. Інформації про обстріл поки немає. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на речника Одеської ОВА Сергія Братчука.

За його словами, можливі ракетні удари по Одесі та області – реалії воєнного часу, російські міни біля берега після шторму – теж реалії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Без паніки! У чому новина, що ворог хоче захопити Одесу? Не новина. Не новина, але факт, що ми переможемо", – написав він.

Також Братчук натякнув, що на "Зміїному" точаться бої. Подробиці – згодом. Також він попросив не заважати нашим військовим.

Угруповання російських кораблів-ракетоносців у північно-західній частині Чорного моря збільшилося до трьох. Вони готові до завдання ракетних ударів "калібрами".

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

В Оперативному командуванні "Південь" повідомили, що протягом доби ворог атакував Одеську область ракетами, з яких одна була знищена, решту випробовували на міцність берегову лінію півдня регіону. Обійшлося без суттєвих руйнувань та постраждалих саме тому, що доступ до узбережжя у цій місцевості закрито.

Тим часом наші ракетно-артилерійські підрозділи при виконанні вогневих завдань скоротили вороже військо на 22 окупанти, реактивну систему залпового вогню "Ураган", три одиниці броньованої та п'ять – іншої автомобільної техніки та два склади боєприпасів.


Відео: facebook.com/okPivden

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах