Велика пожежа на Кордонній та запобігання вибуху газу: як минула доба в одеських рятувальників

Як минуло добу в одеських рятувальників.

Як минуло добу в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
29 червня 2022 09:00

За добу, з 28 по 29 червня, в Одеському регіоні гасили 27 пожеж, п'ять із яких спалахнули в нашому місті. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів співробітників ДСНС не залучали. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники 18 разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 5,6 га.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Малинівському районі, на вулиці Кордонній, сталася пожежа в одній із квартир дев'ятиповерхового житлового будинку. Інформація про інцидент надійшла рятувальникам о 20.02. У квартирі на другому поверсі горіло домашнє майно. Пожежники разом із екіпажем автопатруля батальйону поліції особливого призначення "Скіф-07" провели евакуацію мешканців. Усього евакуювали 18 людей, з них одна дитина.

При цьому співробітники ДСНС запобігли можливому вибуху, який міг статися через витік газу. О 20:43 пожежу загасили. Вогонь встиг поширитись на площі 30 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає.

У Білгород-Дністровському районі, Шабовська ТГ, за межами села Абрикосове 28 червня о 21:50 загорілося сміття та суха трава. Пожежу на площі 0,1 Га загасили. Імовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою (особами).



Був один виїзд на вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни на Одещині, село Великий Дальник, на вулицю Шевченка. Там знайшли два артснаряди калібру 152 та 76 міліметрів.

Був один виїзд на виміри гранично допустимої концентрації в повітрі у Суворівському районі, на вулицю Вапняна, Румунський канал. Відділення радіохімічної безпеки провели виміри, показники в нормі.

У Малинівський районі, на вулиці Старицького, допомогли відчинити двері квартири, де знайшли тіло господині 1951 року народження.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах