Домашнє насильство та гонитва за водієм: патрульні розповіли про роботу за добу в Одесі

Домашнє насильство та гонитва за водієм: патрульні розповіли про роботу за добу.

Домашнє насильство та гонитва за водієм: патрульні розповіли про роботу за добу. Фото: скріншот відео патрульної поліції

Події
30 червня 2022 11:01

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси опрацювали 864 виклики. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Також правоохоронці перевірили 47 підозрілих осіб, затримали трьох людей з наркотичними речовинами, а також зупинили сімох п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стався й один інцидент із водієм двоколісного транспорту. 29 червня у Малинівському районі патрульні побачили водія мотоводія, який був без шолома. Побачивши копів, він вирішив втекти, рухаючись тротуарами на великій швидкості. У результаті чоловіка затримали та передали до поліції. У нього не було документів на керування транспортом.

Лише цієї ночі правоохоронці тричі виїжджали на жорсткі випадки побоїв у родинах. Патрульні просять одеситів не мовчати та звернутися до відповідних органів. Їхні контакти можна подивитися на відео.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах