Велика пожежа біля парку "Юність" та деблокада людини з-під шафи: як минула доба у одеських рятувальників

Як минуло добу в одеських рятувальників.

Як минуло добу в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
04 липня 2022 09:46

За добу, з 3 по 4 липня, в Одеському регіоні гасили 35 пожеж, дві з яких спалахнули у нашому місті. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів співробітників ДСНС не залучали. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники 30 разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 15,068 га.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Що в Одесі


3 липня о 14:53 до Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що у провулку Морехідний біля парку "Юність" горить двоповерхова будівля, на першому поверсі якої знаходиться гараж. Рятувальники працювали у складі ланки газодимозахисної служби, в апаратах захисту органів дихання та зору. О 15.49 пожежу на площі 50 квадратних метрів загасили. Наслідки події – пошкоджений житловий будинок з майном та гаражним приміщенням із легковим автомобілем усередині. На щастя, ніхто не постраждав. Збитки встановлюються. Загалом залучали чотири одиниці техніки та 20 пожежників від ДСНС.

На вулиці Ольгіївська вночі рятувальники допомогли дістати чоловіка з-під шафи. Медична допомога йому не знадобилася.

А на вулиці Космонавтів рятувальники допомогли відчинити двері квартири, де знайшли тіло невідомого чоловіка.

Що на Одещині


У Подільському районі, селі Мирони, на вулиці Миру о 15:17, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку. Там спалахнули домашні речі. Внаслідок пожежі господиня будинку 1937 року народження отруїлася продуктами горіння та потрапила до лікарні. О 16.25 пожежу на площі 20 квадратних метрів загасили. Імовірна причина пожежі – "коротке замикання електромережі (електроподовжувача)". Збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та семеро пожежників.

У місті Рені, що на вулиці 28 червня, рятувальники допомогли дістати собаку із важкодоступного місця.

За межами міста Березівка рятувальники підвезли чотири кубометри технічної води.

У місті Подільськ, на проспекті Перемоги, знову відчинили двері квартири, де було тіло господаря, громадянина 1962 року народження.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах