Смертельна ДТП з мотоциклістом та любитель "російського світу": одеські патрульні відзвітували за добу

Смертельна ДТП з мотоциклістом та любитель "російського світу": одеські патрульні відзвітували за добу.

Смертельна ДТП з мотоциклістом та любитель "російського світу": одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice - фото

Події
02 липня 2022 13:25

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 896 викликів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції Одеської області Аллу Марченко.

Також правоохоронці перевірили 57 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції п'ять порушників комендантської години та зупинили десятьох п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/odesapolice

На дорогах міста трапилося дві ДТП за участю мотоводіїв. Перша аварія сталася вчора на вулиці Новощепний ряд. Водій автомобіля Reno зіштовхнувся із мотоциклом. Внаслідок ДТП мотоцикліста госпіталізували. На місці працював слідчий. Друга ДТП сталася на вулиці Інглезі. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mercedes під час здійснення маневру не надав переваги у русі мотоциклу, який рухався у зустрічному напрямку. В результаті сталося зіткнення. Мотоводій від отриманих травм загинув на місці.

Алла Марченко закликала водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та максимальної уважності при здійсненні маневрів: поворотів чи розворотів. Спікер Патрульної поліції наголосила, що перед маневрами водії повинні переконатися в безпеці та обов'язково надати перевагу в русі транспорту, який рухається в попутному чи зустрічному напрямку.

Протягом доби патрульні поліцейські викрили двох осіб із наркотичними речовинами. Так, учора в Бісквітному провулку під час перевірки речей підозрілого чоловіка правоохоронці виявили 12 пакунків із речовиною наркотичного походження, а у мобільному телефоні затриманого знайшли фотографії з місцями закладок наркотиків. Також порушник зізнався у продажу наркотичних речовин. У результаті його затримали та передали слідчим.

Патрульні поліцейські продовжують виявляти осіб, які можуть бути причетними до співпраці з країною-агресором. Так, учора на вулиці Іцхака Рабіна під час спілкування із підозрілим чоловіком патрульні з'ясували, що він є громадянином Росії. У його телефоні виявили активне листування з абонентами РФ, а також докази підтримки дій цієї країни. Чоловіка затримали та передали відповідним службам.

Вчора на вулиці Краснова знайшли підозрілий предмет. Місце з небезпечною знахідкою патрульні поліцейські огородили. Алла Марченко нагадала, що у разі виявлення предмета, що зовні нагадує боєприпас чи вибухівку, потрібно негайно повідомляти про це за номером "102" або "101".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах