Одеська область втратила ще трьох захисників України

Одеська область втратила ще трьох захисників України.

Одеська область втратила ще трьох захисників України. Фото: facebook.com/ovkChe

Події
04 липня 2022 10:41

Одеська область втратила ще трьох захисників України – 29-річного мешканця Ізмаїла Євгена Ромовського, 35-річного уродженця Болграда Сергія Бахчеджі та одеситом Павлом Челядником. Про це повідомляє Vgorode.

Так, старший лейтенант Євген Ромівський загинув у Луганській області. Прощання з воїном відбудеться сьогодні з 14:00 до 15:00 в Ізмаїлі на вулиці Коцюбинського, 122 (Гранд). Мерія міста частково взяла на себе організацію похорону.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Євгеній Ромовській.Євгеній Ромовській. Фото: мерія Ізмаїла/facebook.com

Старший солдат в/ч А 2167 р. Сергій Бахчеджі загинув у бою біля населеного пункту Нью-Йорк Бахмутського райну, Донецької області 30 червня. Прощання з героєм відбувається сьогодні біля будинку загиблого у Болграді на вулиці Інзовська, 197 до 11:00. Болградська районна військова адміністрація просить усіх мешканців міста гідно провести військовослужбовця, який захищав нашу державу, та взяти участь у живому коридорі прощання з Героєм Сергієм Бахчеджі, який пройде від центрального входу Собору до вулиці 25 серпня о 12:00.

Сергій Бахчеджі.Сергій Бахчеджі. Фото: Болградська районна військова адміністрація/facebook.com

Санітар-стрілець батальйону "Айдар" Павло Челядник загинув у бою біля Мар'їнки. Як повідомляє Армія, до повномасштабної війни Павло працював юристом-моряком. Після прощання, за військовим ритуалом, труну загиблого покрили прапором України. Його поховали 2 липня на Другому Християнському цвинтарі.

Павло Челядник.Павло Челядник. Фото: armyinform.com.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах