В Одесі жінка жорстоко побила кішку на дитячому майданчику: що вирішив суд

В Одесі жінка жорстоко побила кішку на дитячому майданчику, що вирішив суд.

В Одесі жінка жорстоко побила кішку на дитячому майданчику, що вирішив суд. Фото: reddit.com

Події
05 липня 2022 12:00

Одеситка, яка побила кішку на дитячому майданчику, отримала два роки умовного строку. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на відповідне рішення Суворівського районного суду.

Так, жінка вигулювала кішку в районі Шкодової гори, але несподівано почала бити її на дитячому майданчику в присутності дітей. Вона вдарила тварину ногою і кішка відлетіла вбік і вдарилася об металеву трубу. Потім господарка вдарила вихованця шість разів повідком. Тварині знадобилася допомога ветеринара, оскільки побої призвели до черепно-мозкової травми та больового шоку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що жорстокий інцидент очевидці зняли на відео, яке під час моніторингу соціальних мереж виявили поліцейські. Правоохоронці знайшли жінку, яка визнала свою провину. Вона мотивувала свій вчинок тим, що була п'яною, а кішка нібито голосно нявчала. Жінці загрожувало від трьох до п'яти років ув'язнення. Тим часом кішку вилікували та підшукали їй нову родину.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах