Допомога мешканцям Сергіївки та пошуки зниклого на річці: як минула доба у одеських рятувальників

Як минуло добу в одеських рятувальників.

Як минуло добу в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
06 липня 2022 09:08

За добу, з 5 по 6 липня, в Одеському регіоні гасили 44 пожежі, чотири з яких спалахнули у нашому місті. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів співробітників ДСНС не залучали. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники 30 разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 11,15 гектара.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Болградському районі, Тарутинська територіальна громада, за межами селища міського типу Августово спалахнула суха трава. Через вітер пожежа перейшла на поле з ячменем на корені. Площа пожежі склала 500 квадратних метрів сухої трави та ячменю на корені на площі 2,5 га. Пожежу загасили на загальній площі 2,55 га, з них 2,5 га ячмінь. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Загиблих та постраждалих немає.

У Подільському районі, селі Зеленогірськ, на вулиці Шевченка спалахнула двоповерхова будівля. Горіли неексплуатовані приміщення на другому поверсі двоповерхової будівлі. Існував ризик поширення вогню на перший поверх будівлі, де розташований магазин "Все для дому". О 05:50 пожежу на площі 100 квадратних метрів загасили. Причина пожежі та збитки встановлюються. Загиблих та постраждалих немає.

В Одесі на вулиці Кутузакія о 08:03 рятувальники допомогли транспортувати постраждалого 1959 року народження з підвального приміщення до карети "швидкої". Аналогічний випадок стався у місті Чорноморськ на вулиці Олександрійська, де о 19.57 допомогли відвезти медикам жінку 1971 року народження з надмірною вагою.

Вранці у Сергіївці на вулиця Чорноморська співробітники ДСНС допомогли 37 місцевим жителям перенести майно з квартир будинку.

На вулиці Пантелеймонівська о 10.55 відчинили двері квартири, де знаходилася господиня 1937 року народження. Вона впала на підлогу і не змогла самостійно підвестися.

У Подільському районі селі Гвоздавка Друга на річку Кодима під час відпочинку на воді зник чоловік 1982 року народження. Рятувальники та поліція обстежили узбережжя, станом на 01:35 пошуки зупинили, зниклого не знайшли. О 05.20 від працівників національної поліції надійшло повідомлення, що чоловік повернувся додому.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах