Завадили суїциду і зловили ймовірну шпигунку РФ: одеські патрульні відзвітували за добу

Одеські патрульні відзвітували за добу.

Одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: скріншот зі сторінки facebook.com/odesapolice

Події
06 липня 2022 10:35

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 879 викликів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Також правоохоронці перевірили 49 підозрілих осіб, затримали 11 порушників комендантської години, а також троє людей, які мали при собі наркотичні речовини. Зупинили й сімох п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учора ввечері патрульні отримали повідомлення про спробу суїциду. Заявниця повідомила, що чекала на онука, але коли вийшла його зустрічати побачила, що той намагається повіситися. Завдяки патрульним та сусідам, хлопця врятували та передали медикам.

5 липня патрульні затримали чоловіка з холодною зброєю в одному із дворів на проспекті Добровольського. Він поводився агресивно і мав при собі ніж та кастет.

Вночі на вулиці Генерала Петрова затримали порушника комендантської години велосипедом. Його транспорт опинився у розшуку, оскільки його викрали біля однієї з крамниць на вулиці Академіка Вільямса.

У вівторок у Приморському районі зупинили жінку, яка фотографувала роботу військових. У телефоні знайшли фото об'єктів інфраструктури міста. На запитання патрульних вона не змогла відповісти, тому її передали відповідним службам.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах