У Сергіївці знайшли понад 500 фрагментів ворожих ракет: відео моменту удару

У Сергіївці виявили понад 500 фрагментів ворожих ракет: відео моменту удару.

У Сергіївці виявили понад 500 фрагментів ворожих ракет: відео моменту удару. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
07 липня 2022 14:00

Обласна прокуратура виклала відео моменту ракетного удару та його наслідків по Сергіївці Одеської області 1 липня. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу відомства.

Пошуково-рятувальні роботи та розбір завалів зруйнованої дев'ятиповерхівки та будівлі бази відпочинку у Сергіївці на Одещині закінчили. Слідчі підрозділи провели 30 оглядів місць події. На місці виявили понад 500 уламків ракет, вилучили близько 50 відеозаписів із камер відеоспостереження.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У рамках кримінального провадження призначили комплексні вибухотехнічні, судово-медичні, будівельно-технічні та інші експертизи.

Як і очікувалося, на місці не знайшли жодного об'єкта військової інфраструктури, техніки та місць постійного чи тимчасового розташування військовослужбовців. Досудове розслідування продовжується. Правоохоронці збирають докази для притягнення до відповідальності РФ.

Відео моменту ракетного удару:

Нагадаємо, внаслідок удару загинув 21 мирний житель та 39 людей отримали поранення. Понад 100 людей залишилися без місця проживання та змушені шукати притулку.

Керівник Одеської обласної прокуратури Сергій Костенко, що удар по Сергіївці був навмисним.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах