Арестович розповів про шанси окупантів захопити Одесу

Арестович розповів про шанси окупантів захопити Одесу.

Арестович розповів про шанси окупантів захопити Одесу. Фото: iskra-media.com

Події
07 липня 2022 11:10

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович вважає, що російські загарбники не мають шансів взяти Одесу і окупація місту не загрожує. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на його слова в ефірі YouTube-каналу "Фейгін Live".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Для того, щоб хоч щось зробити з Одесою, потрібно спочатку взяти Миколаїв. Ці перспективи були обламані навіть на початку війни. Зараз його взяти шансів взагалі ніяких. Ви просто подумайте... Для того, щоб взяти Лисичанськ і Сєвєродонецьк, 60% (російських) військ, які є в Україні, 9/10 російської армії, були зосереджені в цих містах 90 днів. Щоб повторити цей успіх, потрібно знову притягнути ці 60%. Як вони їх притягуватимуть на Одеський напрямок?" – зазначив Арестович.



Раніше ми повідомляли, що на Одещині немає ризику висадки морського десанту Російської Федерації і найближчим часом, швидше за все, не буде активної підготовки до проведення такої військово-морської операції. Таку думку висловив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. Він вважає, що найближчим часом у ворога не буде активної підготовки до проведення такої військово-морської десантної операції. Тому що в окупантів для цього немає жодних можливостей і не створено жодних умов.

При цьому Братчук переконаний, що умов для проведення такої операції створено не буде, тому що російські війська не мають жодних успіхів на суші, на південному напрямку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах