Отримай відповідь: як дізнатися в Одесі, чи готова школа чи садочок до очного навчання

Отримай відповідь: як дізнатися в Одесі, чи готова школа чи садочок до очного навчання.

Отримай відповідь: як дізнатися в Одесі, чи готова школа чи садочок до очного навчання. Фото: Олена Бунейвіч/facebook.com

Події
07 липня 2022 13:43

В Одесі кожній родині повідомлять, чи готова школа прийняти дітей на навчання. Для цього нічого спеціально впізнавати не потрібно. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на директора департаменту освіти Одеської міськради Олену Буйневич.

Зараз місто готує укриття у школах та дитячих садках. Після завершення цієї роботи батькам повідомлять, чи зможе заклад освіти прийняти дітей на очне навчання, чи залишиться на "дистанційці".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо у вашій школі дозволять використовувати укриття. Якщо ж укриття нічого очікувати, то педагог повідомити у тому, де працюватимуть очні класи. Це буде найближчий заклад із укриттям. Те саме буде і в дитячих садках.

Що це будуть за укриття

За словами Буйневича, не всі укриття придатні. Де це можливо – там умови покращать. Серед готових є зразкові, а є звичайні підвали. При цьому всі вони очищені та обладнані необхідним: світлом, водою, медикаментами, ігровими наборами, засобами пожежогасіння та зв'язку.

Нагадаємо, що освітній процес в Одеській області планується розпочати у традиційному форматі 1 вересня. Проте остаточне рішення залежатиме виключно від безпекової ситуації. Йому ухвалять після висновків спецкомісії у відповідному акті закладу про готовність розпочати навчальний рік у очному режимі. Остаточні дані щодо формату освітнього процесу у кожному закладі будуть готові на початку серпня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах