Вчителю з Одеської області, який агітував за РФ у соцмережах, заборонили викладати 15 років

Вчителю з Одеської області, який агітував за РФ у соцмережах, заборонили викладати 15 років.

Вчителю з Одеської області, який агітував за РФ у соцмережах, заборонили викладати 15 років. Фото: dailymotion.com

Події
12 липня 2022 17:02

На Одещині винесли вирок вчителю з Сергіївки, який відкрито підтримував збройну агресію Росії та активно поширював матеріали проросійської пропаганди у соцмережах. Його усунули від можливості працювати вчителем на 15 років. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на судовий реєстр.

Так, згідно з рішенням суду, 15 років він не має права обіймати посади, пов'язані із самоврядуванням та виконанням функцій держави.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними досудового слідства, вчитель інформатики із Сергіївки активно розповсюджував через заборонені соцмережі проросійські матеріали на підтримку загарбницької путінської політики щодо України.

Нагадаємо, що у своїх повідомленнях чоловік викликав правомірну збройну агресію Росії в Україні, розпочату ще 2014 року. Також у своїх репостах та публікаціях прихильник окупантів привітав проведення "спецоперації" в Україні, співчував та підтримував російських "визволителів" та бойовиків незаконних збройних формувань "ДНР/ЛНР".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах