На Луганщині загинув 21-річний житель Одеської області

На Луганщині загинув 21-річний житель Одеської області.

На Луганщині загинув 21-річний житель Одеської області. Фото: Болградська райдержадміністрація/facebook.com

Події
12 липня 2022 16:22

На фронті загинув 21-річний мешканець Болграда Одеської області Родіон Вейцман. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Болградської райдержадміністрації.

Так, захисник України загинув 30 червня під час виконання бойового завдання щодо виявлення та знищення противника у Лисичанську Сєвєродонецького району Луганської області. Він був стрільцем другого механізованого відділення військової частини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Військовослужбовець – уродженець села Калчеве Василівської громади Болградського району. Йому виповнився лише 21 рік. Родіон добровільно пішов захищати свою Батьківщину 1 березня. У загиблого залишилися батько та сестра.

Прощальна церемонія з героєм відбудеться 13 липня о 12:00 у селі Калчеве на вулиці Лісова, 84.

Вічна пам'ять та слава Героям України!

На Луганщині загинув 21-річний житель Одеської області.На Луганщині загинув 21-річний житель Одеської області. Фото: Болградська райдержадміністрація/facebook.com

Нагадаємо, що на фронті загинув 22-річний військовий із міста Балта Одеської області Дмитро Мадісон. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Балтську міську територіальну громаду. 18 липня йому мало виповнитися 23 роки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах