Ще один захисник із Одеської області загинув на російсько-українській війні

Ще один захисник із Одеської області загинув на російсько-українській війні.

Ще один захисник із Одеської області загинув на російсько-українській війні. Фото: Балтська міська територіальна громада/facebook.com

Події
12 липня 2022 13:01

На фронті загинув 22-річний військовий із міста Балта Одеської області Дмитро Мадісон. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Балтську міську територіальну громаду.

18 липня йому мало виповнитися 23 роки. Прощання із Дмитром відбудеться 13 липня о 12:00 у місті Балта на вулиці Садова, 53.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

13 липня оголосили у громаді днем жалоби. Місцевих мешканців просять опустити прапори на установах, підприємствах, закладах та утриматися від гучної музики та розваг.

Нагадаємо, що мешканці Одеської області попрощалися із двома захисниками України, які загинули на російсько-українській війні. Так, жителі Візирської громади провели в останній шлях воїна-героя Миколи Зайцева він виріс та проживав у селі Бутівка Дмитрівського старостинського округу. А 9 липня Ізмаїл попрощався із 19-річним захисником України Владиславом Гузенком, який загинув під Миколаєвом ще у березні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах