На трасі Одеса-Рені у ДТП загинув мотоцикліст

На трасі Одеса-Рені у ДТП загинув мотоцикліст - фото

На трасі Одеса-Рені у ДТП загинув мотоцикліст - фото

Події
13 липня 2022 08:50

12 липня близько 19:00 у селі Великий Дальник Одеської області, на трасі Одеса – Рені, сталася смертельна ДТП. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Так, зіткнулися легковий автомобіль Chevrolet та мотоцикл Honda. Внаслідок аварії водій двоколісника – 44-річний місцевий мешканець – загинув. Водій легковика не постраждав.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці працювала слідчо-оперативна група з розслідування ДТП та група реагування патрульної поліції. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Нагадаємо, що 9 липня близько 12:00 на трасі Одеса-Рені, у селі Миколаївка-Новоросійська, 42-річний водій вантажного автомобіля Volvo наїхав на 50-річного місцевого жителя. Від одержаних травм потерпілий помер на місці.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах