Загинув під колесами фури: на трасі Одеса-Рені сталася смертельна ДТП

Загинув під колесами фури: на трасі Одеса-Рені сталася смертельна ДТП.

Загинув під колесами фури: на трасі Одеса-Рені сталася смертельна ДТП. Фото: od.npu.gov.ua

Події
09 липня 2022 17:50

9 липня близько дванадцятої години дня на трасі Одеса-Рені сталася смертельна ДТП. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу ГУНП в Одеській області.

Так, у селі Миколаївка-Новоросійська 42-річний водій вантажного автомобіля Volvo наїхав на 50-річного місцевого мешканця. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, під колеса вантажівки пішохід потрапив, коли перебігав дорогу у невстановленому місці.

Повні обставини пригоди встановлює слідчо-оперативна група з розслідувань дорожньо-транспортних пригод ГУНП в Одеській області. Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного регістру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 26 червня у Березівському районі Одеської області, на трасі Київ-Одеса, сталася смертельна ДТП. 52-річний іноземець, прямуючи на Audi у бік Одеси, не впорався з керуванням і зіткнувся з ВАЗом, який рухався в попутному напрямку. На момент аварії в салоні автомобіля ВАЗ перебувала родина з Березівщини: чоловік із дружиною віком 61 та 62 роки, а також їхня 15-річна донька. Дівчинка загинула на місці, її батьків доправили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, а іноземцеві госпіталізація не знадобилася.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах