У ДТП на трасі Київ-Одеса загинула дівчинка-підліток

У ДТП на трасі Київ-Одеса загинула дівчинка-підліток.

У ДТП на трасі Київ-Одеса загинула дівчинка-підліток. Фото: od.npu.gov.ua

Події
26 червня 2022 21:54

У Березівському районі Одеської області, на трасі Київ-Одеса, сталася смертельна ДТП. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу ГУПН в Одеській області.

За попередніми даними, 52-річний іноземець, прямуючи на Audi у бік Одеси, не впорався з керуванням і зіткнувся з ВАЗом, який рухався в попутному напрямку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На трасі Київ-Одеса сталася смертельна ДТП.На трасі Київ-Одеса сталася смертельна ДТП. Фото: od.npu.gov.ua

На момент аварії у салоні автомобіля ВАЗ перебувала родина з Березівщини: чоловік із дружиною віком 61 та 62 роки, а також їхня 15-річна донька.

Як повідомили поліцейські, дитина загинула на місці. Батьків дівчинки госпіталізували із травмами різного ступеню тяжкості. Громадянину іноземної держави надали допомогу на місці.

На трасі Київ-Одеса сталася смертельна ДТП.На трасі Київ-Одеса сталася смертельна ДТП. Фото: od.npu.gov.ua

Наразі на місці аварії працює слідчо-оперативна група. Встановлюються детальні обставини події, а також вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого") Кримінального кодексу України. Винуватцеві ДТП загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах