Знімали з дерева чоловіка з котом і шукали бомби в судах: як минула доба у одеських рятувальників

Знімали з дерева чоловіка з котом і шукали бомби в судах: як минуло добу одеські рятувальники.

Знімали з дерева чоловіка з котом і шукали бомби в судах: як минуло добу одеські рятувальники. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
14 липня 2022 09:45

За добу, з 13 по 14 липня, в Одеському регіоні гасили 53 пожежі, дев'ять із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники 40 разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 26,17 га.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усі фото: facebook.com/DSNSODE

У Сергіївці рятувальники продовжують допомагати місцевим мешканцям переносити майно із квартир будинку, до якого потрапила російська ракета. Вони надали допомогу 12 особам.

Увечері 13 липня в Одесі на вулиці Паустовського рятувальники допомогли зняти з дерева чоловіка 1991 року народження та кота. Вони були на рівні четвертого поверху.

Рятувальники здійснили виміри гранично допустимих концентрацій небезпечних речовин у повітрі у квартирі на вулиці Генерала Бочарова в Одесі. Усі показники у межах норми.

На озері Сасик у Білгород-Дністровському районі продовжують шукати передбачуваного утопленика 1987 року народження, який зник 12 липня під час риболовлі. Вони обстежили 13 кілометрів берегової лінії, 6 кілометрів водної поверхні та 15000 метрів дна. Усього з 12 липня обстежили 24 кілометри берегової лінії, з них три кілометри за участю пошукового собаки, вісім кілометрів водної поверхні та 15000 метрів дна. Від ДСНС залучали три одиниці техніки, човен "Прогрес", дев'ять рятувальників, з них три водолази; від місцевого населення – два човни, п'ять осіб.

Також 13 липня в Одесі "замінували три судна: Київський район Одеси на проспекті Небесної сотні, Приморський район Одеси на проспекті Шевченка та Приморський район Одеси на Фонтанській дорозі.
Усі три виклики виявилися помилковими.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів співробітників ДСНС не залучали.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах