На Одещині приберуть танк-пам'ятник із в'їзду до міста

На Одещині приберуть танк-пам'ятник із в'їзду до міста.

На Одещині приберуть танк-пам'ятник із в'їзду до міста. Фото: Біляївська міська рада/facebook.com

Події
15 липня 2022 08:46

На в'їзді до міста Біляївка Одеської області приберуть танк часів Другої світової війни, розташований із боку села Маяки. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Біляївську міську раду.

Йдеться про пам'ятник на вулиці Отамана Головатого. За даними місцевої влади, з початку повномасштабного вторгнення танк Т-34-85 має ефект психологічного подразника, тому його потрібно перенести в інше місце.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Надалі цей пам'ятник може стати першим експонатом у Музеї просто неба, який хочуть відкрити поряд з Будинком культури на станції "Дністер".

Жителів міста просять долучитися до обговорення питання та висловити свою думку щодо пропозиції місцевої влади. Думки приймаються на пошту відділу комунікацій міськради: vid_kom_cifr_bil_mtg@ukr.net.

Нагадаємо, що після скандалу з російським дизайнером Артемієм Лебедєвим депутат Петро Обухов звернувся до мера Одеси Геннадія Труханова з пропозицією позбавитися символу, розробленого студією Лебедєва для Одеси і замінити його на новий.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах