Творець логотипу Одеси Артемій Лебедєв заліз на дах Запорізької АЕС

Творець логотипу Одеси Артемій Лебедєв заліз на дах Запорізької АЕС.

Творець логотипу Одеси Артемій Лебедєв заліз на дах Запорізької АЕС. Фото: omr.gov.ua

Події
13 липня 2022 10:58

Московський дизайнер Артемій Лебедєв, студія якого створила логотипи для Одеси та Одеського Оперного театру, приїхав на окуповану територію, заліз на дах Запорізької АЕС та зробив звідти фото для своїх соцмереж. Про це повідомляє Vgorode.

Депутат одеської міськради Олександра Ковальчук відреагувала на скандал.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Створений студією Лебедєва логотип Одеси відіграв важливу роль. Став частиною візуальної модернізації бренду міста. Важко сказати, без цієї ініціативи ми мали б нову айдентику міста, за яку не було б соромно. За цю айдентику мені не було соромно. До сьогодні. До сьогодні. Я не думаю, що це питання слід вирішувати негайно, але вирішити його доведеться Бренд, візуальний стиль, айдентика українського міста не можуть бути розроблені російськими дизайнерами Будь-якими. кисті людини, яка щодня насилує твою дочку”, – вважає депутат.

Творець логотипу Одеси Артемій Лебедєв заліз на дах Запорізької АЕС та підтримав окупантів.Творець логотипу Одеси Артемій Лебедєв заліз на дах Запорізької АЕС та підтримав окупантів. Фото: instagram.com/temalebedev



До речі, дизайнеру заборонено в'їзд до України ще 2017 року, а цієї зими він потрапив під українські санкції.

Тим часом у червні Одеська міськрада ухвалила рішення передати містам-побратимам та партнерам туристичні символи Одеси "Якір-серце". Йдеться про міста-побратими Балтімора (Сполучені Штати Америки) та Йокогама (Японія), а також місто-партнер Клайпеда (Литовська Республіка).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах