В Венеції ефектно підтримали Одесу (відео)

В Венеції ефектно підтримали Одесу (відео).

В Венеції ефектно підтримали Одесу (відео). Фото: скріншот відео з каналу t.me/odesacityofficial

Події
18 липня 2022 16:21

Під час щорічного фестивалю Festa del Redentore у Венеції, який проводять честь закінчення чуми 1575-1577 років, італійці підтримали Одесу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу міськради.

Так, під час найвідомішого фестивалю у Венеції у небо випустили салют разом із яким у небі з'явилися слова "Одеса! Венеція! Світ!".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Одеса дякує нашим італійським друзям за підтримку та допомогу, яку вони надають у боротьбі з окупантом!", – зазначили в одеській мерії.

Раніше ми повідомляли, що на засіданні сесії Одеської міськради депутати підтримали рішення "Про становлення партнерських відносин з містом Венеція (Італійська Республіка)".

Італійська Республіка, частиною якої є Венеція, є важливим партнером України. Вона від початку російської агресії надає нам військово-технічну, економічну, гуманітарну допомогу, а також продовжує підтримувати Україну у боротьбі з окупантами. Нас пов'язує найактуальніше для Одеси питання – збереження архітектурної спадщини.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах