Хворі на онкологію діти з Одеської області поїдуть на лікування до Греції

Хворі на онкологію діти з Одеської області поїдуть на лікування до Греції.

Хворі на онкологію діти з Одеської області поїдуть на лікування до Греції. Фото: tobewell.info

Події
19 липня 2022 11:03

Грецька сторона готова прийняти групу дітей із онкологічними захворюваннями з Одеської області та безкоштовно провести для них курс лікування. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на вечірнє звернення спікера Одеської Військової Адміністрації Максима Марченка за підсумками зустрічі з Генеральним консулом Греції в Одесі Димитріосом Дохтсісом.

"Сьогодні зустрівся з Генеральним консулом Греції в Одесі. Консул повідомив про готовність грецької сторони прийняти в Афінах групу дітей з онкологічними захворюваннями в області разом із супроводжуючими, а також безкоштовно провести весь необхідний курс лікування", - сказав Марченко.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так кожна дитина має шанс отримати необхідну терапію. Грецький консул запевнив, що "лікування проходитиме за найкращими європейськими стандартами". Формуватимуть групу представники Одеського ОВА та Одеської міської ради.

Нагадаємо, що до Одеси відвідав Міністр закордонних справ Греції Нікос Дендіас. Він допоможе з ЮНЕСКО і звернеться до Гааги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах