На Одещині затримали організаторів трансферу до ПМР

На Одещині затримали організаторів трансферу до ПМР.

На Одещині затримали організаторів трансферу до ПМР. Фото: od.npu.gov.ua

Події
19 липня 2022 11:25

На Одещині зловмисники під час комендантської години незаконно переправляли чоловіків призовного віку до Придністров'я. До організації трансферу причетні громадяни України та невизнаної ПМР. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Нацполіції.

Учасники злочинної групи підшукували "клієнтів", надалі відвозили їх до приватного будинку одного з фігурантів, який знаходиться за кілька десятків метрів від державного кордону.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Трансфер" проходив у нічний час. Туристів супроводжували до певного місця на кордоні, де на них уже чекали громадяни ПМР. Вартість такого квитка становила 3700 доларів.

У ніч із 17 на 18 липня оперативники УРС та слідчі затримали трьох учасників ОЗУ під час незаконного переправлення через державний кордон України трьох осіб. Ще одного фігуранта затримали за місцем його проживання, напередодні трансферу він якраз привіз групу туристів. За свої послуги вони мали отримати понад 11000 доларів США.

Крім того, за результатами проведення обшуків на місцях проживання зловмисників поліцейські вилучили 20 000 доларів США, 2000 євро.

Наразі чотирьох учасників злочинної групи затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про сповіщення ним про підозру за статтею 332 Кримінального кодексу України

  • На Одещині затримали організаторів трансферу до ПМР фото
  • На Одещині затримали організаторів трансферу до ПМР фото 1
  • На Одещині затримали організаторів трансферу до ПМР фото 2

На Одещині затримали організаторів трансферу до ПМР фото

Усі фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах