Отримай відповідь: де в Одесі переселенці можуть отримати допомогу у працевлаштуванні

Отримай відповідь: де в Одесі переселенці можуть отримати допомогу у працевлаштуванні.

Отримай відповідь: де в Одесі переселенці можуть отримати допомогу у працевлаштуванні. Фото: timeweb.com

Події
19 липня 2022 15:38

З початку війни в Одесі знайшли притулок понад 28 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Їм допомагає з роботою Державний центр сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу міськради.

Так, центр функціонує з 3 червня 2022 року у фронт-офісі міського Центру інтегрованих соціальних послуг (вулиця Косівська, 2-Д), а з 6 червня для зручності відвідувачів запрацювали його філії у Київському (вулиця Академіка Корольова, 9) та Суворовському (проспект Добровольського, 106) районах.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Станом на 18 липня поточного року база актуальних вакансій налічує 957 пропозицій як на комунальних підприємствах та установах, так і суб'єктів господарювання різних сфер економіки.

За цей невеликий період роботи послугами Центру з працевлаштування скористалися понад 400 осіб, знайшли роботу у нашому місті чи стажуються близько 100 переселенців.

Найбільш популярними були медичні працівники, продавці, слюсарі, юристи з досвідом роботи. У серпні планується набір працівників у сферу освіти. Але місто пристосовується до життя за умов війни, і список затребуваних професій постійно розширюється.

Чим допоможуть у центрі


Звернувшись до Центру, відвідувачі можуть отримати інші інформаційно-консультаційні послуги, пов'язані з працевлаштуванням.

Також здобувачі можуть скористатися місцем самостійного пошуку роботи, обладнаним комп'ютером з доступом до інтернету та периферійних пристроїв, інформаційними матеріалами з техніки пошуку роботи, отримати допомогу у складанні резюме або реєстрації на сайтах пошуку роботи.

Прийом відвідувачів в Одеському муніципальному центрі сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб відбувається з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 17:00 (філії – з 9:00 до 17:00). Телефон для довідок: (048) 705-16-06.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах