На Одещині з'явилися білборди із закликами повернути з полону захисників Зміїного

На Одещині з'явилися білборди із закликами повернути з полону захисників Зміїного.

На Одещині з'явилися білборди із закликами повернути з полону захисників Зміїного. Фото: facebook.com/yaroslava.khadzhy

Події
19 липня 2022 17:38

На Одещині з'явилися білборди із закликами звільнити захисників острова Зміїний із російського полону. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на активістку з Рені Ярославу Хаджі.

Так, плакати військовополонених із написом "Волю захисникам Зміїного" помітили у Рені, Ізмаїлі, Болграді, Кілії, Вилковому та Подільську Одеської області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

21-річний коханий Ярослави Олександр Куртєв вже п'ятий місяць перебуває у полоні. Ще у квітні мати військовослужбовця Олена Куртєва через соціальні мережі звернулася до президента України Володимира Зеленського та інших чиновників, які займаються обміном військовополонених, допомогти повернути сина.

За даними міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук, оголошених на брифінгу 20 червня, у полоні російських окупантів досі перебувають 75 захисників острова Зміїний.

Також Верещук зазначила, що вона не може надати інформацію про всіх військовополонених та про механізми обмінів через об'єктивні причини. Але для родичів існує канал зв'язку з Міністерством, де можуть у режимі реального часу отримати необхідну інформацію.

На Одещині з'явилися білборди із закликами повернути з полону захисників Зміїного.На Одещині з'явилися білборди із закликами повернути з полону захисників Зміїного. Фото: facebook.com/yaroslava.khadzhy

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах