Увечері на Одещині завдали ракетного удару (оновлено)

Увечері на Одещині завдали ракетного удару.

Увечері на Одещині завдали ракетного удару. Фото: delo.ua

Події
19 липня 2022 23:51

Увечері 19 липня Росія знову обстріляла Одеську область ракетами. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Одеської районної державної адміністрації.

Так, окупанти завдали ракетного удару по населеному пункту. Внаслідок влучення ворожої ракети загорілося сміття та старе складське приміщення. Силами ДСНС пожежу загасили. Жертв та постраждалих немає.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що о 21:48 в Одесі пролунала повітряна тривога. О 22:20 стало відомо про вибух.

Оновлено:

Увечері 19 липня по Одеській області російськими військовими було завдано двох ракетних ударів по Одеській області. Про це повідомив голова громадської ради при Одеській облдержадмінітрації – спікер начальника ООВА Сергій Братчук. Один "приліт" до складу, де спалахнуло сміття, а другу ракету ліквідували сили ППО.

Ворожа ракета, яку пізно ввечері 19 липня знищили сили ППО на Одещині, ймовірно, належить до класу Х-59. Її запустили із літака Су-35.

Нагадаємо, що в ніч із 18 на 19 липня на село під Одесою випустили сім ракет, одну з яких збила ППО.

Постраждали шість цивільних осіб, з них п'ятимісячна дитина, яка госпіталізована до медзакладу із забиттям м'яких тканин обличчя у стані середньої тяжкості.

Внаслідок удару зруйновано три житлові будинки та дві дворові споруди з подальшим їх займанням, а також на околиці населеного пункту пошкоджено будівлю фермерського господарства. Значних руйнувань зазнали прилеглі до місць подій будинки та автомобілі. У будинках пошкоджено вікна, дахи та фасади.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах