Вибух бензовозу в Рені: у поліції відкрили кримінальне провадження

Вибух бензовозу у Рені: у поліції відкрили кримінальне провадження.

Вибух бензовозу у Рені: у поліції відкрили кримінальне провадження. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
20 липня 2022 16:33

Через вчорашню пожежу з вибухом у порту Рені порушили кримінальне провадження. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Уug.today.

Як повідомили в Ізмаїльському відділі поліції, за фактом події відкрито кримінальне провадження згідно з частиною другою статті 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Що з постраждалими

Внаслідок пригоди постраждали двоє людей. Один із них зараз перебуває в опіковому центрі в Одесі. На жаль, одна людина загинула, інша – працівник порту 1978 року народження – отримала сильні опіки та потрапила до реанімації Ренійської центральної міської лікарні.

Генеральний директор Ренійської ЦМЛ Олег Бурля прокоментував стан постраждалого. Він заявив, що під час пожежі в порту постраждали двоє людей, але друга отримала лише незначні опіки. Йому надали медичну допомогу, і сьогодні, 20 липня, його вже випишуть. Щодо другого постраждалого у ЗМІ з'явилася інформація, що він отримав 95 відсотків опіків тіла. Насправді має близько 70 відсотків опіків, але стан дуже важкий. Це опіки різного ступеня – поверхневих до глибоких. Вранці 20 липня пацієнта відвезли на реанімобілі у супроводі лікаря-реаніматолога до Одеського опікового центру. Чи має постраждалий шанс вижити з такими опіками наразі невідомо.

Тіло загиблого направили до Ізмаїла на судмедекспертизу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах