Ще один захисник із Одеської області загинув на війні

Ще один захисник на Одещині загинув на війні.

Ще один захисник на Одещині загинув на війні. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Події
21 липня 2022 11:09

Воїн та залізничник з Одеської області Юрій Гульчук загинув на російсько-українській війні. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

Молодший сержант загинув під час виконання бойового завдання на Харківщині, вибухнувши на ворожій міні. Йому назавжди залишиться 39 років.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомлення про трагедію 9 червня колектив моторвагонного депо Христинівка регіональної філії "Одеська залізниця" отримав 19 червня.

На залізницю Юрій прийшов працювати у лютому 2008 року. Він працював на підприємстві слюсарем із ремонту рухомого складу. Коли Росія напала на схід України у 2014 році, не вагаючись, став до лав ЗСУ, де служив розвідником розвідувальної роти. За мужність та відвагу при виконанні бойових завдань його нагородили медаллю "Захиснику Вітчизни" та орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Нагадаємо, що сьогодні у місті Рені Одеської області прощаються зі Станіславом Топалою, який загинув, захищаючи Маріуполь, на початку квітня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах