Займаємо чергу: на Одеський Головпоштамт привезли нові марки

Займаємо чергу: до Одеського Головпоштамту привезли нові марки.

Займаємо чергу: до Одеського Головпоштамту привезли нові марки. Фото: facebook.com/ukrposhta

Події
26 липня 2022 15:48

У четвер, 28 липня, на одеському головпоштамті розпочнуть продаж нової поштової марки "Доброго вечора, ми з України" – третю із серії присвяченої російсько-українській війні. Про це повідомляє Vgorode.

Так, марки вже привезли. Урочисте спецгасіння традиційно пройде у головній залі одеського головпоштамту об 11:00. Але, найімовірніше, черга займатимуться з самого ранку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На марці, випущеній тиражем п'ять мільйонів екземплярів, зображено український трактор, який тягне розбитий російський БМП. Автор зображення – Анастасія Бондарець.

Зазначимо, що також цього дня і в цей же час відкриється фотовиставка "Неочевидна війна". Це фотозбірка наслідків нападу Росії на Україну. Більшість експозицій автори сфотографували в період березень – квітень 2022 року. Авторами більшості робіт є одеські фотографи. Вхід вільний. Після неї планують показати у країнах Євросоюзу, Азії та Північної Америки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах