Санаторій "Куяльник" в Одесі заарештували

Санаторій "Куяльник" в Одесі заарештували.

Санаторій "Куяльник" в Одесі заарештували. Фото: izbirkom.org.ua

Події
27 липня 2022 16:14

В Україні викрито масштабну багатомільйонну схему розкрадання майна профспілкових організацій. З 1992 року посадовці незаконно продали 80 майнових комплексів у різних регіонах нашої держави, а також одеський санаторій "Куяльник". Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Державне бюро розслідувань.

Правоохоронці встановили, що посадові особи Федерації професійних спілок України та підконтрольних федерації приватних товариств оформляли продаж курортно-оздоровчих, спортивних та інших державних комплексів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, суди вже наклали арешт на 80 об'єктів нерухомості. Майно передали Національному агентству України з виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Серед переданих до АРМА об'єктів: готелі "Турист" та "Дружба" у Києві, санаторії "Жовтень" у Конча-Заспі, "Моршинський" у Львівській області, "Поляна" на Закарпатті, а також спортивні комплекси, у тому числі будівля, якому розташований Kyiv Sport Club. Фігурантам загрожує позбавлення волі до 12 років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах