Пожежа у районі гіпермаркету Fozzy та допомога населенню: як минула доба в одеських рятувальників

Пожежа у районі супермаркету Fozzy та допомога населенню: як минула доба в одеських рятувальників.

Пожежа у районі супермаркету Fozzy та допомога населенню: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
30 липня 2022 12:37

За добу, з 29 по 30 липня, в Одеському регіоні гасили 26 пожеж, п'ять з яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС в Одеській області.

В області продовжуються загоряння сухої рослинності. За останню добу рятувальники 15 разів виїжджали на ліквідацію пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 11,32 гектара.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

22 липня о 14:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про задимлення за будівлею гіпермаркету Fozzy на вулиці Бугаївській. Прибувши на місце, пожежно-рятувальний підрозділ встановив, що на території колишнього складу спалахнуло сміття. О 14:34 загоряння на площі 15 квадратних метрів вдалося повністю ліквідувати. Ймовірна причина пожежі – самозаймання. Для боротьби з полум'ям від ДСНС задіяли десятьох рятувальників та дві одиниці техніки. Обійшлося без загиблих та постраждалих.

Співробітники ДСНС продовжують допомагати постраждалим від ракетного удару у Сергіївці. Протягом минулої доби вони допомогли двом місцевим мешканцям перенести майно з квартир будинку.

Окрім цього виклику, рятувальники ще тричі допомагали населенню. За межами Березівки вони підвезли чотири кубометри технічної води. У Київському районі Одеси на вулиці Академіка Корольова підняли з підлоги 83-річну жінку, яка впала і не могла самостійно підвестися. Така ж допомога знадобилася 87-річній жінці на вулиці Космонавтів.

Також представники Служби порятунку один раз виїжджали на допомогу "102". У Чорноморську на вулиці Парусній вони відчинили двері квартири, де виявили тіло 69-річної господарки.

На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи Головного управління ДСНС протягом доби не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах