Дощовий початок серпня: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Дощовий початок серпня: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Дощовий початок серпня: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: omr.gov.ua

Події
31 липня 2022 18:08

За прогнозами синоптиків, протягом наступного тижня в Одесі щодня очікуються короткочасні дощі. У першій половині тижня стовпчик термометра не підніматиметься вище +26-27°С, проте до четверга потеплішає до +27–28°С.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на дані Українського Гідрометеорологічного центру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

1 серпня

Уночі, уранці та ввечері очікуються короткочасні дощі, а вдень – гроза. Вітер уночі, уранці та ввечері – північно-західний, удень – західний. Швидкість вітру становитиме 2–7 метрів за секунду, проте ввечері його пориви подекуди сягатимуть 12 метрів за секунду. Температура вночі – +23–25°С, удень – +26–27°С.

2 серпня

Протягом доби короткочасні дощі. Північно-західний вітер дутиме зі швидкістю 4–6 метрів за секунду, проте вдень і ввечері його пориви подекуди сягатимуть 11 метрів за секунду. Температура вночі – +20–23°С, удень – +25–27°С.

3 серпня

Уночі та ввечері хмарно. Уранці та вдень очікуються короткочасні дощі. Вітер уночі та вранці – північно-західний, удень та ввечері – північний. Швидкість вітру становитиме 10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +21–24°С, удень – +26°С.

4 серпня

Невелика хмарність. Зранку очікуються короткочасні дощі, також дощ прогнозують на день та вечір. Вітер уночі, уранці та ввечері – північний, удень – північно-західний. Швидкість вітру становитиме 4–6 метрів за секунду, проте вночі його пориви подекуди сягатимуть 11 метрів за секунду. Температура вночі – +22–24°С, удень – +26–28°С.

5 серпня

Уночі та вранці короткочасні дощі. Удень гроза. Увечері очікується невелика хмарність. Протягом доби вітер дутиме з півночі зі швидкістю 4-6 метрів за секунду. Температура вночі – +23–24°С, удень – +27–28°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах