В Одесі чоловік викинув прапор України у сміттєвий бак: що вирішив суд

В Одесі чоловік викинув прапор України у бак для сміття: що вирішив суд.

В Одесі чоловік викинув прапор України у бак для сміття: що вирішив суд. Фото: dreamstime.com

Події
01 серпня 2022 08:40

В Одесі засудили чоловіка за наругу над державним прапором України. Одесити призначили покарання у вигляді умовного терміну. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Київський районний суд Одеси.

Так, він засудив чоловіка, який викинув державний прапор у сміттєвий бак. Уродженець Одеси 22 травня побачив на стіні житлового будинку прапор України, у присутності сторонніх зірвав його та почав розмахувати.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Діючи з винятковим цинізмом, що виявилося у демонстративному зневазі Державним прапором України, він підійшовши до баків для сміття намагався зламати опору прапора, після чого зігнув його і викинув у сміттєвий бак", – йдеться у вироку.

Суд вважає, що цим одесит виявив публічну наругу над державним символом. У судовому засіданні обвинувачений свою провину визнав повністю, у скоєному нібито щиро кається. Його визнали винним у скоєнні кримінального злочину, передбаченого частиною першою статті 338 КК України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах