Окупанти запустили новий фейк про Музкомедії та екологічний університет в Одесі

Окупанти запустили новий фейк про Музкомедії та екологічний університет в Одесі.

Окупанти запустили новий фейк про Музкомедії та екологічний університет в Одесі. Фото: Memogram

Події
02 серпня 2022 10:31

У Міноборони Росії заявляють, що на даху одеської Музкомедії розміщена зброя, а на території гуртожитку на вулиці Львівській – бронетехніка та важке озброєння. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Міноборони РФ.

Так, в оборонному відомстві загарбників заявили про нібито ПЗРК на даху театру, який знаходиться у центрі Одеси.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"В Одесі на даху театру музичної комедії (вул. Пантелеймонівська) українськими озброєними формуваннями розміщено розрахунки ПЗРК, а на прилеглій території гуртожитку екологічного університету (вул. Львівська) – важке озброєння та бронетехніка", – йдеться у повідомленні окупантів.

Ректор Одеського державного екологічного університету Сергій Степаненко запропонував сьогодні всім охочим провести екскурсію територією навчального закладу, де проходять практичну підготовку студенти-метеорологи на вулицю Львівська, 15.

Нагадаємо, що у Білгород-Дністровську спростували російський фейк про розміщення бойовиків у будівлі міської спортивної школи після оприлюдненої на сайті міністерства оборони Росії інформації про те, що у будівлі міської спортивної школи розміщуються "бойовики", а також військова техніка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах