Дві пожежі з постраждалими в Одесі: як минула доба у рятувальників

Дві пожежі з постраждалими в Одесі: як минула доба у рятувальників - фото

Дві пожежі з постраждалими в Одесі: як минула доба у рятувальників - фото

Події
02 серпня 2022 09:16

За добу, з 1 по 2 серпня, в Одеському регіоні гасили 27 пожеж, вісім із яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС на Одещині.

В області продовжуються спалахи сухої рослинності. За останню добу рятувальники 15 разів виїжджали на ліквідацію пожеж. Загальна площа рослинності, що постраждала від вогню, склала 8,6 гектара.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Що в Одесі

У Київському районі, на проспекті Академіка Глушка, о 15.44 надійшло повідомлення про пожежу. Зайнялося сміття в люку теплотраси. О 15:53 ​​пожежу локалізували та о 15:55 загасили на площі 10 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі врятували постраждалого, який у стані середньої тяжкості з отруєнням продуктами горіння потрапив до лікарні. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Рятувальники виїжджали до Суворовського району на вулицю Одеську, де треба було відкрити квартиру, господар якої, чоловік 1934 року народження, довгий час не відчиняв двері.

У Приморському районі на вулиці Рішельєвській підняли з підлоги на ліжко чоловіка 1957 року народження, який упав і не міг самостійно піднятися. Надано допомогу 1 людині.

Нагадаємо, що була і резонансна пожежа, в якій евакуювали 30 людей, врятували одного потерпілого. Йдеться про пожежу у шестиповерховій пам'ятці архітектури на вулиці Катерининській, яка спалахнула вчора вранці.

Що на Одещині

Був один виїзд вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни в Одеському районі, селище міського типу Великодолинське. Там знайшли одну мінометну міну калібру 82 міліметри.

Також співробітники ДСНС їздили до села Широка-Балка, на вулицю Центральну, щоб підвезти чотири кубометри техводи.

У Болградському районі, селі Кубей, на вулицю Гоголя відкачали 90 кубометрів дощової води із двору приватного домогосподарства.

Відвідували Подільський район, Куяльницьку територіальну громаду, за межами села Мала Олександрівка. Там легковик злетів з ділянки бездоріжжя. Вилучити автомобіль не було можливості через мокру ґрунтову дорогу та віддаленість від дороги з твердим покриттям. Співробітники ДСНС транспортували хлопчика 2013 року народження та чоловіка 1989 року народження до Подільська.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах