На Одещині привласнили п'ять мільйонів гривень для виплат новонародженим

На Одещині привласнили п'ять мільйонів гривень для виплат новонародженим.

На Одещині привласнили п'ять мільйонів гривень для виплат новонародженим. Фото: od.gp.gov.ua

Події
02 серпня 2022 15:32

На Одещині привласнили п'ять мільйонів гривень, виділених для виплат новонародженим дітям. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу прокуратури Одеської області.

До складу угруповання входило дев'ять осіб, які виконували роботу у сфері соціального захисту населення та банківської діяльності. Це начальниця управління соцзахисту Білгород-Дністровського району, четверо його підлеглих, троє друзів та родичів, а також співробітник комерційного банку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Незаконно привласнені гроші мали піти на дітей, які виховуються самотніми матерями, а також малозабезпеченими та багатодітними батьками.

Спільники підробляли документи та на їх основі безпідставно призначали та нараховували соціальні виплати людям, які раніше перебували на обліку в управлінні соцзахисту – без їх відома та без підстав. Після цього на "одержувачів" оформляли банківські рахунки та платіжні картки та знімали гроші у банкоматах. Слідчі виявили 121 подібний епізод.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах