Вночі на Одеську область випустили ракету

Вночі на Одещину випустили ракету.

Вночі на Одещину випустили ракету. Фото ілюстративне: rtbf.be

Події
04 серпня 2022 12:36

У ніч о 3 на 4 серпня ворог намагався завдати ракетного удару по Одеській області. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Так, із кримського напрямку ворог уночі випустив протикорабельну ракету "Онікс". Вона розірвалася у повітрі на підльоті до суші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що сьогодні вночі перед початком сигналу повітряної тривоги, деякі городяни чули вибух.

Що у Миколаївській області

Миколаївську область обстріляли із РСЗВ "Смерч". Є попадання до Березнегуватського та Баштанського районів. У самому Миколаєві ворог потрапив до Центрального району. Зруйновано та пошкоджено понад 10 приватних будинків та електромережі. Людських втрат немає. Двічі на Миколаївщині ворог намагався атакувати за допомогою дронів-камікадзе "Ланцет", які знищили ЗСУ. Нікопольський та Криворізький райони обстріляно "Градами". Зруйнували 27 будівель, десятки – пошкоджено. Одна людина поранена.

Наші ракетно-артилерійські підрозділи продовжують вогневий контроль за транспортними артеріями та логістичними маршрутами ворога на Херсонщині. За ніч кількість окупантів зменшили на 57 осіб, а броньованої та автомобільної техніки – на сім одиниць.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах