Одеський університет визнали найкращим навчальним закладом Південного регіону

Одеський університет визнали найкращим навчальним закладом Південного регіону.

Одеський університет визнали найкращим навчальним закладом Південного регіону. Фото: shutterstock/vostock-photo

Події
05 серпня 2022 13:32

Найкращим навчальним закладом Південного регіону визнали Одеський національний університет імені Мечникова. Про це повідомляє освітній ресурс "Освіта.ua", на якому і склали консолідований рейтинг закладів вищої освіти України у 2022 році.

ОНУ імені Мечникова у десятці рейтингу найкращих класичних ВНЗ України посів п'яте місце, а у двадцятці лідерів вищої освіти країни – 8-ме. Зазначимо, що у ТОП-20 провідних з України ОНУ Мечникова виявився єдиним із Одеси.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Список сформували на основі національних рейтингів навчальних закладів України: "Топ-200 Україна", Scopus та "Бал ЗНО на контракт", кожен із яких використовує різні критерії оцінки ЗВО.

У Західному регіоні найкращим став Львівський національний університет імені Франка, у Північному – Сумський державний університет, у Східному –. Харківський національний університет імені Каразіна, у Центральному – Донецький національний університет імені Стуса.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах