Наслідки пожежі у гуртожитку на Агрономічній

Наслідки пожежі у гуртожитку на Агрономічній.

Наслідки пожежі у гуртожитку на Агрономічній. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
11 серпня 2022 13:46

Частина мешканців гуртожитку на вулиці Агрономічній, що горів 9 серпня в Одесі, залишилася без даху над головою. Містяни збирають уцілілі речі та домашніх вихованців, а також шукають тимчасове житло. Про це повідомляють самі мешканці.

Так, будівля зараз фактично залишилася без даху та горищного перекриття. Постраждали приміщення на третьому поверсі, їх уже не можна відновити.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Кімнати на першому та другому поверхах, які не постраждали від вогню, затопило водою. Тому жити у них також неможливо. Частина ОМА знаходиться в аварійному стані.

У будинку мешкали близько 40 осіб. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що на вулиці Агрономічній в Одесі ліквідували пожежу у триповерховому житловому будинку. Повідомлення про спалах надійшло рятувальникам 9 серпня о 23:42. Вже на місці рятувальники побачили, що горить покрівля триповерхового житлового будинку та квартири на третьому поверсі. Підрозділи працювали за підвищеним номером дзвінка. Співробітники ДСНС евакуювали 13 людей. О 00:59 пожежу локалізували та о 01:37 загасили. Площа пожежі становила 300 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Від ДСНС залучали 22 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 79 рятувальників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах