В Одесі через зростання захворювань на коронавірус введуть масковий режим

В Одесі через зростання захворювань на коронавірус введуть масковий режим.

В Одесі через зростання захворювань на коронавірус введуть масковий режим. Фото: freepik.com

Події
15 серпня 2022 14:38

Зі зростанням захворюваності на коронавірус в Одесі та області планується повернути масочний режим. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я Левон Нікогосян.

Ці заходи зараз узгоджуються у департаменті охорони здоров'я.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За останні два тижні серпня захворюваність на COVID-19 в Одеському регіоні зросла більш ніж у два рази. У регіоні домінує штам "Омікрон".

Останній тиждень в Одеській області виявили 376 випадок коронавірусу. Причому спостерігається велика кількість госпіталізацій із підтвердженим діагнозом COVID-19 до одеської інфекційної лікарні. На даний час у медустанові перебувають понад 100 пацієнтів. Це говорить про те, що коронавірус став протікати ще важче, тому вони лікуються не амбулаторно, а стаціонарі.

Спеціалізовані відділення сьогодні працюють у чотирьох опорних лікарнях міста: це Одеська інфекційна лікарня, міська лікарня №5, Пологовий будинок №2 та дитяча міська клінічна лікарня №3 – усі вони з оснащеними підвалами.

З початку епідемії в області зареєстрували 333 тисячі лабораторно підтверджених випадків COVID-19, у тому числі летальних випадків 6082. Одужали майже 327 тисяч осіб.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах