24 ракети у бойовій готовності: обстановка на Одещині від ОК "Південь"

24 ракети у бойовій готовності: обстановка на Одещині від ОК "Південь". || Фото: facebook.com/okPivden|| Фото: facebook.com/okPivden

24 ракети у бойовій готовності: обстановка на Одещині від ОК "Південь". || Фото: facebook.com/okPivden|| Фото: facebook.com/okPivden

Події
15 серпня 2022 17:06

Стала відома поточна оперативна ситуація в Одеській області станом на 14:00 15 серпня. Про це повідомляє Оперативне Командування "Південь".

Так, ситуація в нашій операційній зоні стабільно напружена, але контрольована. У Чорному морі корабельно-катерне угруповання збільшило кількість ракетоносіїв на бойовому чергуванні до трьох відповідно, кількість ракет "Калібр" - до 24. Таким чином, ракетна загроза, як і мінна небезпека в прибережних водах залишаються на високому рівні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Яка ситуація на півдні України


Демотивований і деморалізований ворог, як і раніше, веде бойові дії по межі оборони, не маючи змін у складі та становищі. Позбавлений перспектив у просуванні, противник продовжує авіаційні атаки наших позицій та звільнених населених пунктів уздовж лінії зіткнення.

Вночі знову атаковано Миколаїв із нетиповим застосуванням зенітно-ракетних систем С-300. Вражено ще один навчальний заклад міста, обрушилася частина будівлі. Також пошкодження отримав готель на околицях обласного центру. Попередньо постраждалих немає.

Реактивною артилерією обстріляно Нікополь. Уражені склади, цехи та адмінприміщення промислового підприємства. Без жертв. У Марганецькій громаді стріляли відкритими територіями. Ніхто її не постраждав.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань знищили 31 окупанта, один танк Т-72, ​​дві самохідні гармати "Півонія", одну самохідну установку, один мінометний комплекс "Сані" та дві одиниці автомобільної техніки.

Також знищено два склади з ворожими боєприпасами у Благодатці та Новопетрівці.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах