Розрив органів дихання та тонкої кишки: у якому стані перебувають постраждалі від вибуху в Затоці

Розрив органів дихання та тонкої кишки: у якому стані перебувають постраждалі від вибуху у Затоці.

Розрив органів дихання та тонкої кишки: у якому стані перебувають постраждалі від вибуху у Затоці. Фото: depositphotos.com

Події
16 серпня 2022 17:01

Постраждалі від вибуху протикорабельної міни на пляжі бази відпочинку Рута в Затоці все ще перебувають у реанімації. Про це повідомляє " Вікна-СТБ ".

Так, 43-річного чоловіка з Чернігівщини та 44-річну жінку з Київщини госпіталізовано у тяжкому стані. За словами хірурга Павла Паламарчука, обидва пацієнти – із закритими мінно-вибуховими травмами. Жінка спочатку потрапила до хірургічного відділення, чоловік – одразу до реанімації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"В обох пацієнтів встановлений розрив органів дихання. Їх по черзі взяли в операційну. Під час операції було встановлено розрив тонкої кишки та множинні забиття", - розповів медик.

Попереду постраждали два місяці реабілітації.

Зазначимо, що з початку повномасштабного вторгнення військ РФ на територію України на море від вибухів ворожих протикорабельних мін загинули вже семеро людей. Військові закликають людей не нехтувати правилами безпеки та не відвідувати пляжі.

Нагадаємо, трагедія сталася 14 серпня. Загинули троє людей. У мережі опублікували відео інциденту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах